Aamupaino 55,1 kg. Eli ei nouse samaan tahtiin kuin alkukeväästä, mitä pidän merkkinä rasvan palamisesta. On tuota turvotusta kuitenkin. Mutta siis: hyvin menee!

Liikuntakertoja tuli viikolle seitsemän, mikä on hyvä. Rytmitys vaan ei oikein onnistunut. Olen erinäisistä syistä erittäin kiireinen tällä ja ensi viikolla, enkä ehdi mihinkään ryhmäliikuntaan. Siksi olen suosinut omiin aikatauluihin paremmin sopivia juoksua ja pyöräilyä. Mukavuudenhaluisena vain en lähde harrastamaan ulkoliikuntaa vesi- tai räntäsateeseen, joten ulos pitää mennä silloin kun sää suosii. Niinpä viime viikon liikunnat näyttävät tältä:

ma: pyöräily 80 min

ti: sali/selkä, pyöräily 70 min

ke: pyöräily 80 min

to: sali/jalat

pe: -

la: -

su: sali/kädet, pyöräily 70 min

Toivottavasti jatkossa onnistuu tuo rytmittäminen paremmin.

Venyttelyjä muuten harrastan edelleen joka ilta. Pyöräilyssä vauhtia on 15-20 km tunnissa, riippuu reitistä eli mäkien määrästä.

Näyttäisi kuin rasvaa olisi lähtenyt, mutta miksi oi miksi se häviää ylävartalosta ja käsistä eikä niistä jenkkakahvoista? Ne ovat ihan entisellään! Viisi viikkoa tässä on vielä aikaa, joten toivottavasti saan ne edes vähän pienenemään tässä ajassa. Alkaa vain tuntua jo epätoivoiselta, ja epätoivoon ei koskaan kannata vaipua.

Tulossa tällä viikolla paitsi kiirettä, niin myös Vappu, jolloin ei kaloreita eikä prosentteja lasketa. Sen jälkeen sitten taas ruotuun, ja siihen asti skarpataan. Erityisesti skarppausta vaatisi nyt syöminen, joka minulla on kyllä muuten kuosissa mutta ruokailuvälit meinaavat venyä liian pitkiksi. Yritän parantaa.