ma: -

ti: sali 1, venyttelyt

ke: tanssi 60 min, venyttelyt

to: sali 2, venyttelyt

pe: -

la: -

su: -

No eipä tullut erityisen liikunnallinen viikko ennen sairauslomaa, mutta mnkäs sille enää mahtaa. Nyt on tosiaan kaksinkertainen sairausloma päällä, kun ensinnäkin sairaalakeikasta olen liikuntakiellossa vielä joitakin päiviä, toipumisen mukaan, ja toisekseen sain vielä flunssan kaupan päälle. Vaan onhan se tehokasta lomailla kerralla kaikki lomanaiheet pois alta. Nyt vain erittäin epätyypillisesti minulle on ruoka lakannut maistumasta, kai nuhan vuoksi. Ruokaa menee puolikkaita annoksia ja harvemmin kuin normaalisti. Tämä on ihan hämmentävää. Tänään kyllä sitten otin vähän kiriä kalorien suhteen ja söin vähän ranskalaisia ja pizzaa, kun kaveri tarjosi. Toki samalla meni iso annos salaattiakin. Ja viisi karkkia. Ensimmäinen kunnon roskaruokapäivä koko keväänä! Ihmeen kauan siihen menikin.

Aamupainon unohdin eilen punnita, mutta tänään se oli 56,8 kg eli ihan ok. Peilikuva vaan näyttää niin löysältä, niin löysältä! Tekisi mieli aloitella rasvanpolttovaihe jo heti tämän sairausloman päälle eikä vasta huhtikuussa. Toisaalta huolettaa, että en ehdi saada kahdeksassa viikossa mitään aikaan, sillä tiedän sen olevan minulle henkisesti hankalin vaihe. Toisaalta juuri siksi tuntuisi hyvältä idealta pitää se lyhyempänä eli kahdeksanviikkoisena rutistuksena, jolloin luultavammin henkinen kanttini kestää sen sortumatta. Mietitään, mietitään.

Seuraavaakin päivitystä saa sitten jonkin aikaa odotella, sillä ei minulla täältä sairauslomalta paljon raportoitavaa ole. Yritän parhaani mukaan pitää jotain tolkkua noissa syömisissä, vaikka nyt olisi kyllä hirveän houkuttelevaa lähteä roskalinjalle kokonaan...