Aamupaino oli 56,1 kg, mitä tervehdin ilolla. Ehkä sen nouseminen nyt taittuu. Tajusinpa tänään, että turvotusta voi itse asiassa aiheuttaa palautusjuomanikin, jossa on kreatiinia. Varmasti sitä aiheuttaa salitreeni. Naisten vaivojen osuudesta en olekaan ihan varma enää.

Kävin tänään oikein lääkärissä puuttuvia kuukautisia kaipaamassa. Lääkärin mukaan kaikki oli ok, mutta mukaan sain lyhyen lääkekuurin, jonka pitäisi palauttaa kehoni normaaliin. Kummallista tällainen, kun yleensä olen tarkka kuin kalenteri. Stressin vaikutusta lääkäri veikkasi, kuten itsekin. On tässä ollutkin kaikenlaista. Kuulemma liikkumalla en ole saanut kiertoani häviämään, sillä viikottainen liikunta-annokseni ei ole paljonkaan enempää kuin syksylläkään. Se oli hyvä kuulla. Tämän stressin kourissa en ehkä selviäisi järjissäni ilman liikuntaendorfiinia.

Ensi viikolla siis sittenkin niitä kuvia, sillä silloin lienen päässyt eroon lääkkeiden keräämästä nesteestä. Alan kyllä olla yksi puu-ukko jo nyt.

Tämän päivän tanssitunti oli niitä harvoja kurjia kertoja tämän projektin aikana. Lääkäri kun oli myöhässä, jouduin sen jälkeen juoksemaan tunnille halki kaupungin ja ehdin viime hetkellä mukaan ennen tunnin alkua. Ajatukset sitten olivat muualla, joten mitään kovin kunnianhimoista suoritusta en lähtenyt yrittämään. Lähinnä yritin kääntyä samaan aikaan kuin muut ja olla astumatta kenenkään jaloille. Vähän ikävä mieli jäi, mutta tulipahan sentään liikuttua. Tämä viikko tulee olemaan kuin jongleerausta seitsemällä pallolla, joten jokainen liikuntaminuutti sinne väliin on saavutus jo itsessään.