Ensinnäkin: maanantain aamupaino oli 56,2 kg. Eivätkä menkat ole vielä alkaneet. Pitäisi ehkä lopettaa vaa'alla käynti, kun kaikesta huolimatta tuntuu vähän ikävältä tämä painon jatkuva nouseminen. Ja turvotus. Hyvä tavaton, miten ihminen voikaan kerätä nestettä.

Tavoitteenani on nyt tällä ja ensi viikolla treenata kunnolla ja tarpeeksi. Olo on hyvä, ainakin vielä, joten tämä onnistunee. Sen jälkeen nimittäin tiedossa on eräs operaatio, josta seuraa sairauslomaa ja varmasti ainakin viikon täysi liikuntakielto. Toipuminen vasta ratkaisee, kuinka pian pääsen liikkumaan uudelleen. Mutta siihen asti aion päästellä täysillä. Tämä viikko näyttää jo tältä:

ma: tanssi 60 min, venyttelyt (unohdin vatsat!)

ti: sali 1, venyttelyt

Tuo sairausloma tulee luultavasti olemaan koko kevään suurin koetinkivi. Pitemmän tauon jälkeen uudelleen aloittaminen on aina pienen tai isomman henkisen työn takana, ja tekemisen puute voi altistaa syöpöttelylle. Yritän jo nyt valmistautua henkisesti tuohon kauteen.

Tänään oli kyllä mahtavaa salilla. Oli mieli mustana sinne mennessä eräästä ikävästä ja aika isosta uutisesta, mutta salilla unohdin kaiken, ja treenin jälkeen pystyin jo suhtautumaan asiaan rauhallisemmin. En tiedä mitä tekisin ilman liikuntaa; ehkä käyttäisin rauhoittavia.