Aamulla hyppäsin vaa'alle, minkä jälkeen ei olisi enää huvittanut ottaa mittanauhaa käteen. Otin kuitenkin, kun peilikuvan mukaan en ollut aamulla ainakaan ihan kamalan turvoksissa. Ja yllätyin iloisesti :) Okei okei, saamani lukemat ovat sellaisia, että olen nähnyt monen blogissa vastaavia tuloksia ekan viikon jälkeen. Mutta nämä ovatkin omia tuloksiani, ja olen niistä iloinen ja ylpeä. Tässä niitä sitten olisi; selityksiä seuraa alempana. Ensin on siis tänään mitattu tulos, suluissa punaisella muutos lähtölukemiin.

Paino:   56,7 kg (+2,4 kg)

Mitat

1. Rintakehä rintojen päältä: 90 cm  (-)

2. Rintakehä rintojen alta: 79 (-)

3. Vyötärön kapein kohta: 69 (-1)

4. Napa: 78 (-1)

5. Lonkkaluiden harjan kohta: 82 (-1)

6. Lantion levein kohta: 88,5 (-1,5)

7. Oikean reiden levein kohta: 54 (+1)

8. Vasemman reiden levein kohta: 53 (+1)

9. Oikean reiden keskikohta: 50,5  (+3,5)

10. Vasemman reiden keskikohta: 50 (+2)

11. Oikean säären paksuin kohta: 33 (+1)

12. Vasemman säären paksuin kohta: 32,5 (+0,5)

13. Oikea käsivarsi, hauis rentona: 26 (-)

14. Oikea käsivarsi, hauis jännitettynä: 28 (+2)

15. Vasen käsivarsi, hauis rentona: 26,5 (+0,5)

16. Vasen käsivarsi, hauis jännitettynä: 28,5 (+2)

 

Kommentit:  Ensinnäkin yllätyin, että kaikesta turpoamisesta huolimatta minusta on oikeasti kadonnutkin senttejä. Vieläpä juuri oikeista kohdista: keskivartalo on pienesti kutistunut, kun taas raajoihin on tullut lisää. Muistaakseni kirjoitinkin vähän aikaa sitten, että kaipaisin reisiini lisää massaa. Saisi sitä kyllä vieläkin tulla. Mutta varsinainen rasvanpoltto alkaa vasta huhtikuussa, ja siitä huolimatta vähän on hävinnyt jo nyt etukäteen. Jee! Ja melkein 2,5 kiloa lisää painoa, mutta osa mitoista pienenee, mitä tämä nyt on? :D

Rintakehä rintojen alta mitattuna oli välillä 79, välillä 81 cm. Kun en saanut tolkullista tulosta, laitoin ylös pienemmän, mutta kyllä nyt pitää seuraavat rintsikat ostaa isommalla ympärysmitalla. Se olisi sitten varmaan 80 ja AA?

Kohdan 6 puolentoista sentin katoaminen oli yllätys. Ei siitä ollut tarkoitus hävitä mitään, muistaakseni. No, ilmeisesti kyykyillä on ollut vaikutusta?

Ja hauiksiin on tullut lisää, mikä jostain syystä ilahdutti minua ihan valtavasti. Näkyvää edistystä.

Niin että tästä on nyt kyllä hyvä jatkaa uudella motivaatiolla vielä sinne maaliskuun loppuun samalla ohjelmalla. Sen jälkeen sitten treenin painopiste siirtyy lihasten sijaan sinne rasvanpolttoon. Seuraavat mittaukset luvassa siinä vaiheessa.