Valokuvia ja mittoja otankin nähtävästi vasta ensi viikolla. Tekee naisen elämästä aika jännittävää, kun menkat ovat myöhässä, PMS-oireet loppuivat jo, mutta turvotus vain jatkuu. Todistusaineistoa tulee siis projektin alusta, "lihaskauden" puolestavälistä (=ensi viikko), lihaskauden lopusta, ja luultavasti rasvanpolttovaiheen puolivälistä ja lopusta. Tietysti lopusta. Sitä kohtihan tässä ponnistellaan!

Peilistä katsoen näyttäisi kuin olisin saamassa vyötärön. En ole kuitenkaan uskaltanut koskea mittanauhaan. Vaa'alla kävin salaa tarkistamassa, että näinköhän painoni tosiaan vain nousee nousemistaan, ja ilahduttavasti se olikin tullut 700 grammaa alaspäin maanantain painosta. Eli ehkä se nouseminen pikku hiljaa taittuu.

En kylläkään voi väittää tätä viikkoa ponnisteluksi. Lihaksia kyllä väsyttää, mutta olo on iloinen ja energinen. Liikuntaa on tullut näin:

ke: tanssi 60 min  (oli muuten hikistä!), venyttelyt

to: sali 3, venyttelyt

pe: vatsat, venyttelyt

Maanantain ja keskiviikon tanssitunnit taisivat rasittaa vatsalihaksiakin ihan kunnolla, illalla olivat lihakset niin väsyneet, että en jaksanut alkaa tehdä enää lisäliikkeitä. Maanantaina en niitä edes muistanut. Voi olla, että yritän jatkossa tehdä vatsat kaksi kertaa viikossa eli kevyempinä tai lepopäivinä. Käytän nähtävästi aika paljon aikaa venyttelyyn ja lihashuoltoon, mutta muutenkaan en osaa olla. Keho ei tunnu muuten omalta.

Eilinen salilla oli jotain ihan parasta. Nyt sain lisättyä saliohjelma kolmoseen painomäärätkin, kun sain vihdoin tehtyä sen täysissä ruumiin ja sielun voimissa alusta loppuun. Omituisen hyvin menee, mutta menköön - muistellaan tätä sitten, kun vastoinkäymiset alkavat.