No nyt ne kuvatkin toimivat! Varoitus herkille: Näitä ei ole photoshopattu, joten kuvat voivat järkyttää herkkiä mieliä.

Sanottakoon tässä vaiheessa, että tarkoituksena ei oikeasti ole osallistua bikinimissikisoihin vaan näyttää hyvältä bikineissä. (Kisaaminen vaatisikin vielä rinnakkaisprojekti Silikonitissin.) Löysää rasvaa siis on tarkoitus polttaa pois ja ahertaa lihasta tilalle. Saa nähdä, mitä viidessä kuukaudessa ehtii – ja viitsii!

Yritän päivittää ainakin viikottain. Kerran viikossa kirjaan aamupainoni, kerran kuukaudessa mitat. Kuvia on luvassa ainakin aluksi ja lopuksi, ehkä kerran projektin keskivaiheillakin, mutta tuskin sen enempää. Tärkein edistymisen mittari on mittanauha, ja tietenkin kaapista löytyvät melkein-sopivat ”skinny-jeansit”.

**

Näissä kuvissa näkyy alkutilanne - vähän liiankin hyvin. Kuten näkyy, varsinainen ongelma on vatsa: navasta kymmenisen senttiä ylös- ja alaspäin. Suunnilleen kaikki vartaloni rasva on kerääntynyt tälle alueelle uimarenkaaksi. Alueen lihakset ovat heikossa kunnossa ja niitä peittää höttökerros. Keskivartaloa onkin nyt tarkoitus saada sorjemmaksi. Tämä tulee olemaan projektini päätavoite.

Jos tuosta reisien yläosastakin jotain häviää, niin ei haittaa. Muuten minulla ei ole tarvetta hävittää mitään vaan päinvastoin saada lisää. Lihasta, nimittäin. Käteni ja jalkani ovat ihan nätit jo nyt (anteeksi nyt vain jos se ei näistä kuvista välity), ja lisälihas kaunistanee niitä entisestään.

Näiden ei nyt ole sitten tarkoituskaan olla mitään fitness-poseerauksia:

 

Mahaa on ja vyötäröllä uimarengas...

...joka näkyy vielä paremmin takaapäin! Meikäläisellä on rasva kertynyt nähtävästi selkäpuolelle. Loppukeväästä toivottavasti selän kaarikin näkyy tuon rasvakerroksen alta, kun ryhtikin tästä vielä suoristuu.