ma: 

ti:

ke: tanssi 60 min, venyttelyt

to:

pe: ohjattu venyttely 45 min

la:  sali 2, venyttelyt

su: vatsat 1, venyttelyt

 

Tällä viikolla olin tosiaan puolikuntoinen, minkä vuoksi pidin alkuviikon taukoa ja otin loppuviikonkin kevyesti. Ilmeisesti kannatti, sillä eilen salilla tunsin olevani elämäni kunnossa ja tunne on tänäänkin vain jatkunut. Niinpä yritän vaientaa lopullisesti sen pienen äänen, joka kuiskii päässäni että "lintsari!". En tullut kunnolla kipeäksi, mutta paranin. Voi olla, että olisin tullut hyvinhyvin kipeäksi ilman ajoissa pidettyä taukoa.

Kuukausi loppuu ja oikeastaan olisi mittojen ja kuvien aika. Aion kuitenkin palata niihin vasta tulevan viikon loppupuolella. Ensinnäkin saan kameran käyttööni vasta silloin, ja toisekseen haluan tietysti päästä kaikesta turvotuksesta eroon kuvaukseen mennessä. Heh. Mitat ja kuvat kuitenkin tulossa lähipäivinä, ja siihen asti epäilemättä teen väsymättä vatsalihastreeniä.

Ekstrasyömiset. Tässä nyt ovat ne karkkipäivien ynnä muiden ekstrat, jotka olen tammikuussa popsinut. Ekstra tarkoittaa normaalin ruokavalion ulkopuolista kaloripommia, joita välttelen sitten huhti-toukokuun rasvanpolttovaiheen. Tässä vaiheessa en niitä välttele enkä kadu, vaan syön jos siltä tuntuu. Se tekee päälle hyvää. Mutta tässäpä nämä:

reilu 300 g irtokarkkeja

6 kpl suklaakonvehteja

jonkin verran suolapähkinöitä, ehkä 20 kpl?

pala mustikkapiirakkaa

Aika vähältä näyttää, vaikkakaan ei ehkä muiden kuin itseni mielestä. On tainnut joulun vaikutus vielä näkyä siinä, ettei tuon enempää ole tehnyt mieli.

Mutta nyt taas kohti uutta viikkoa! Olo on iloinen, energinen ja levännyt, joten tulossa lienee aika hyvä viikko!